Jalkahoidot

Sisältää virkistävän jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen. Paksuuntuneiden kynsien ohennus. Kynsinauhojen hoito sekä jalkojen rasvaus lyhyellä hieronnalla. Kynsien lakkaus +5€ jalkahoidon yhteydessä. Saat valitsemasi lakan mukaan.

Jalkahoito kestolakkauksella 78 €

Varaa aika

Osta lahjakortti

Sisältää jalkojen kylvetyksen ja jalkapöydän sekä säärten virkistävä kuorinta. Kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus sekä viilaus. Kynsinauhojen hoito. Pehmittävä naamio sekä rentouttava hieronta. Varpaankynsien lakkaus tai öljyhoito. Saat valitsemasi lakan mukaan.

Spa-jalkahoito kestolakkauksella 98 €

Varaa aika

Osta lahjakortti

Sis. kylvetys, kynsien leikkaus ja viilaus sekä rasvaus.

Varaa aika

Osta lahjakortti

Sis.kynsien leikkaus ja viilaus sekä kynsinauhojen hoito. Kestolakkaus ja rasvaus.

Varaa aika

Osta lahjakortti

Tässä hoidossa hoidetaan sekä jalat että kasvojen iho. Saat hoitavan jalkahoidon hieronnalla, sekä ihoa kosteuttavan ja kirkastavan kasvohoidon. Kasvohoidon yhteydessä käsille tehdään rentouttava hieronta.

Varaa aika

Osta lahjakortti

Unelmien hoitopaketti, jossa hoidetaan päästä varpaisiin. Jalkahoito tehdään huolella ja hoitaen. Kasvohoidossa iho kosteutetaan ja kirkastetaan, jotta luonnollinen kauneutesi pääsee hehkumaan. Perusmanikyyrissä hoidetaan kynnet kuntoon viilaten ja kynsinauhat öljyten. Lisäksi kädet hierotaan ja kynnet lakataan kirkkaalla lakalla.

Varaa aika

Osta lahjakortti