Hyvän olon keidas - Jadeia Oy

Yhteystiedot

Kauneushoitola Jadeia
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere
Y-tunnus: 2867620-5

Liike on avoinna ajanvarausten mukaisesti. Löydät meidät pääsääntöisesti hoitolasta ma-pe klo 9-18. La ja su olemme avoinna sopimuksen mukaan. Tulemme mielellämme aikaisemmin aamulla tai olemme pidempään iltaan, jos se sopii sinulle paremmin.

Tervetuloa hoitolamme hemmoteltavaksi!

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksesta tai soittamalla:
Nina: 050 501 4306
Terttu: 0400 406 670
Muut työntekijät: 045 137 5377

Muistathan, että kun teet varauksen, tulemme paikalle juuri sinua varten, joten peruuta aikasi 24 tuntia ennen hoitoasi.

Peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme 75 % varatun hoidon hinnasta.

Peruutus tehdään soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 050 5014 306 (ei sähköpostilla). Näin voimme tarjota aikaasi sitä tarvitsevalle.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä.

Henkilöstö

Taija

Olen Taija, valmistuin vuonna 2002 parturi-kampaajaksi Jyväskylässä. Palveluihini kuuluu hiustenleikkaukset, – värjäykset ja kiharakäsittelyt. Penkissäni onnistuu niin klassisen kauniit, kuin räväkämmätkin hiustyylit. Parasta on kohdata ihania ihmisiä ja palvella heitä koko sydämestäni.

Susanna

Olen Susanna, hetken aikaa alalla ollut kosmetologi sekä kosmetiikkaneuvoja. Palveluihini kuuluu käsi-, jalka-, kasvo- ja laitehoidot, lash- ja browlift, kestovärjäykset, sokeroinnit, kestolakkaukset sekä rentouttavat hieronnat. Erityisesti jalkahoidot sujuvat minulta erittäin hyvin ja rakastankin tehdä niitä!
Minulle tärkeintä työssä on saada olla ihmisten lähellä auttamassa ja tuomassa iloa. Parasta tässä työssä onkin nähdä asiakkaan ilo ja hymy onnistuneen hoidon jälkeen. Annan kaikkeni jotta sinä saisit parhaimman hoitokokemuksen ja halutun lopputuloksen.

Säde

Olen Säde ripsiteknikko ja kosmetologi. Pääsääntöisesti päiväni kuluvat ripsien parissa, mutta kaikenlaiset kosmetologin hommat sujuvat myös hyvin. Palveluihini kuuluu kasvo-, jalka-, ja käsihoidot, kestolakkaukset, sokeroinnit, ripsien ja kulmien värjäykset sekä laminoinnit, hieronnat, klassiset-, volyymit-, sekä hybridiripsienpidennykset. Työssäni rakastan ihmisten kohtaamista ja tunnetta, joka jää onnistuneen hoidon jälkeen. Teen työni aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Olen rauhallinen ja huolellinen. Olette kaikki tervetulleita rentouttaviin hoitoihini osaaviin käsiin.

Brenda

Hei! Olen Brenda ja teen Lielahden Jadeiassa tällä hetkellä töitä parina päivänä viikossa, pääsääntöisesti availen viikonloppuaikoja! Peruspalveluiden lisäksi teen erikoiskasvohoitoja, kulmien laminointia ja ripsien kestotaivutuksia sekä klassisia ripsienpidennyksiä. Huolellisen työn lisäksi minulle on tärkeää asiakkaan kuuntelu ja parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen. Tervetuloa hemmoteltavaksi! ❤️

Emmiina

Moikku, mä oon Emmi! 

Kosmetologin hommia oon tehnyt vuodesta 2016 ja Jadeiassa oon pyörinyt kohta 5 vuotta. Alalle päädyin monen mutkan ja vahingon kautta, mutta mutka vei selkeästi oikeaan suuntaan, kun nää hommat tuntui heti alusta asti omalta jutulta. 

Mua kutsutaan meidän hoitolassa jalkahoito-expertiksi, mutta onnistuu multa myös ihanat kasvohoidot, sokeroinnit, kulmien laitot ja muutkin palvelut! 

Tervetuloa hemmotteluun (tai kidutukseen, jos oot tulossa sokerointiin)! 

Netta

Olen Netta. Olen Kauneushoitola Jadeiassa Lielahdessa pääsääntöisesti Maanantaisin ja Perjantaisin.
Opiskelen kosmetologiksi kolmatta vuotta, eli viimeistä vuotta. Työssäni olen tarkka sekä huolellinen, ja minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas.
Minulta onnistuu monet eri hoidot hyvällä osaamisella.
Hoidot, joita Jadeiassa teen ovat käsi-, jalka- ja kasvohoidot, kasvojen laitehoitoja, sekä klassinen- ja kuumakivihieronta, ripsien- ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu ja kynsien kestolakkaus
Ripsien kestotaivutusta teen myös.
Tervetuloa minulle palveltavaksi! ❤️

Nina