Kasvohoito Tampere

Tervetuloa kokemaan rentouttava ja ammattitaitoinen kasvohoito kauneushoitolassamme Tampereella! Tarjoamme laajan valikoiman kasvohoitoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita, hoitamaan iho-ongelmia sekä tietysti tarjoamaan hemmottelua. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan kauniin, hehkuvan ja terveen ihon. Ennen kaikkea haluamme mahdollistaa rauhallisen ja miellyttävän hetken kasvohoidon parissa.
Kasvohoidot

Luotettavat ja laadukkaat kasvohoidot

Kasvohoitomme sisältävät kaiken tarvittavan: ihon puhdistamisen, kuorinnan, hieronnan, tehohoidon ja kosteutuksen. Käytämme vain parhaita hoitotuotteita ja laitteita, jotka on valittu huolellisesti asiakkaidemme tarpeita ajatellen. Meillä on pitkä kokemus alalta ja kosmetologimme kouluttautuvat kasvohoitojen tekemiseen säännöllisesti. Innostumme uusista tekniikoista ja hoitomuodoista sekä uusista kasvojenhoitotuotteista. Haluamme tarjota alan laadukkaimpia kasvohoitoja.

Hoitolassamme Tampereella on rauhoittava ja viihtyisä tunnelma. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa juuri oman ihonsa tarpeita vastaavan kasvohoidon.

Miksi kasvohoitoon ja kuinka usein kasvohoidossa kannattaa käydä?

Kasvohoito on hyvä tapa huolehtia ihon terveydestä ja hyvinvoinnista. Kasvohoito auttaa sinua rentoutumaan, poistamaan stressiä ja lisäämään hyvää oloa. Kasvojen hoidossa tärkeintä on henkilökohtainen lähestymistapa, joka määritellään ihotyyppisi ja toiveidesi mukaan. Hoidon tavoitteet voivat vaihdella ja niitä voivat olla esimerkiksi: kasvojen puhdistus ja pehmentäminen, ihon elvyttäminen ja tasapainottaminen, kiinteyttäminen, heleyttäminen tai ihomuutosten hoitaminen.

Jos ihossa ei ole kummempaa ongelmaa, suosittelemme kasvohoitoja tehtäväksi parin kuukauden välein, sillä iho uusiutuu noin 28 vuorokaudessa, ja kasvohoidon vaikutus kestää muutaman viikon ajan. Lisäksi kosmetologin kanssa voidaan suunnitella ihollesi sopivia sarjahoitoja.

Valitaan yhdessä sinulle sopiva kasvohoito!

Valikoimassamme on esimerkiksi Zoner-kolmivaiheinen laitekasvohoito, Biodroga MD happohoito ja Exuviance retinol-kuorinta. Meillä on myös erityisesti herkälle iholle suunniteltuja hoitoja, kuten Lumikki-kasvohoito. Mikäli kaipaat ihon kirkastusta ja uusiutumista, suosittelemme kokeilemaan Timanttihionta-laitehoitoa tai ultraäänipuhdistusta, tai jos toiveissa on kasvojen juonteiden tasoittaminen, suosittelemme Belle-kasvohoitoa. Tarjoamme omia kasvohoitoja myös miehille.

Ota yhteyttä ja varaa aika kasvohoitoon Tampereen kauneushoitolaamme

Tervetuloa kokeilemaan kasvohoitoja, asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivan kasvohoidon laajasta valikoimastamme. Tavoitteenamme on aina tarjota rentouttava ja ammattitaitoinen hoitokokemus. Voit myös yhdistää kasvohoidon esimerkiksi jalkahoitoon, manikyyriin, sokerointiin tai muuhun palveluumme.

Zoner kolmivaiheinen laitekasvohoito

Biostim Cell

Madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihonsävyä ja soluaineenvaihduntaa. Infrapuna parantaa kudoksen hapenottokykyä. Tämän seurauksena kudoksen aineenvaihdunta ja korjausmekanismi aktivoituvat.

Radiolift

Radiofrekvenssihoito täyttää ja liftaa ihoa välittömästi käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. Vaikutus kohdistuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen.

Mesoporaatio

Aktiiviaineiden tehokas imeytys elektroporaation avulla. Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä verrattuna perinteiseen neulamesoterapiaan.
 • Zoner kolmivaiheinen laitekasvohoito 149€

  Miellyttävä, hellä ja tehokas kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.

 • 3 x sarjakortti 430€

Radiofrekvenssihoito

Maksimaalinen teho kasvohoidossa. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu.

Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. Radiofrekvenssihoito on turvallista.

Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

 • RF-hoito ja glygolihappokuorinta 109€
 • 3 x sarjakortti 325€

Exuviance Retinol-kuorintahoito

Huipputehokas hoitolakäsittely, joka sisältää retinolia. Se kiinteyttää ihoa ja tuo uutta hehkua sekä auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä.
Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hieronnan, naamion ja kuorinnan levityksen sekä hoito-ohjeet kotiin.
 • Exuviance retinol-kuorinta, lyhyt 95€
 • Exuviance retinol-kuorinta, pitkä 145€

Biodroga MD happohoito

Happohoidolla saat upeita tuloksia halusit sitten eroon laajenneista ihohuokosista, pigmenttimuutoksista tai juonteista. Happo kuorii ihoa voimakkaasti ja aktivoi näin ihon uusiutumis- ja korjausprosesseja. Tämä saa aikaan sileän, puhtaan ja tasaisen ihon. Hoito voidaan tehdä myös herkälle iholle ihoa vahvistavana hoitona.

Hoidon jälkeen on ehdottoman tärkeää muistaa suojata iho auringolta sekä välttää saunomista. Ethän myöskään kuori ihoasi ennen happohoitoa. Hoito suositellaan otettavaksi sarjahoitona jotta hoitotulokset ovat entistä upeammat.

Hoito sisältää alkupuhdistus, hapotus, rauhoittava seerumi, naamio sekä hoitovoiteet. suositellaan sarjahoitona 4-6 hoitokertaa.

 • Biodroga MD happohoito 98€

  - Kesto 45min.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tekniikkana tehokas ja sillä voidaan hoitaan ihon värivirheitä, epätasaisuuksia, veltostunutta ihoa, juonteita ja ryppyjä, arpia sekä vartalon raskausarpia.

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

Hoito sisältää alkupuhdistus, neulaus, steriiliampulli, korjaava naamio ja hoitovoiteet.

 • Mikroneulaus 119€

  - Decolteen käsittely + 30€

 • 3 x sarjakortti 323€

  Suositusväli sarjahoidossa on 3-4 viikkoa.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

Hoito sisältää pinta puhdistuksen, kuorinnan, ihon puhdistuksen ultraäänellä, seerumin imeytyksen, naamion ja loppuvoiteet.

 • Ultraäänipuhdistus 45min 60€
 • Ultraäänipuhdistus 75min 69€
 • 3 x sarjakortti 190€

  Viimeisellä hoitokerralla 20min intialainen päähieronta.

Timanttihionta

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Timanttihionta on ihoa uudistava, puhdistava sekä kirkastava erikoiskasvohoito. Hoidolla voidaan vaikuttaa iho-ongelmiin kuten laajentuneisiin huokosia, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin sekä pinnallisiin aknearpiin. Menetelmä on kivuton joten voit nauttia kasvohoidossa.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, Timanttihionta, tehoseerumi, kasvo- ja hartia hieronta, kosteuttava naamio ja hoitovoide.

 • Timanttihionta 45min 62€
 • Timanttihionta 75min 75€
 • 3 x 60min sarjakortti 220€

  Viimeisellä hoitokerralla 20min intialainen päähierontaa.

Plasma Pen

Tällä uudella ja mullistavalla plasmahoidolla pääset eroon juonteista, rypyistä ja ylimääräisestä ihosta. Teemme Plasma Pen -käsittelyjä alueille: otsa, posket, nasolabiat, suun ympärys, yläluomet, alaluomet sekä silmäkulman rypyt.

Kasvohoito hinnasto

Tutustu myös muihin palveluihimme

Timma ajanvaraus