Valoimpulssihoidot Tampere

IPL-valoimpulssilaitteella voidaan systemaattisen sarjahoidon avulla hankkiutua pysyvästi eroon häiritsevistä ihokarvoista. Valoimpulssihoidot häivyttävät tehokkaasti myös pigmenttiläiskiä, pintaverisuonia sekä aknea. Tervetuloa maksuttomalle konsultaatiokäynnille ja valoimpulssihoitoon kauneushoitolaamme Tampereelle.
EFB valoimpulssihoidot

Valovoimaista hoitoa arjen helpottamiseen!

Valoimpulssihoidolla, eli IPL hoitomuodolla, sinulla mahdollisuus vihdoin päästä pysyvästi eroon häiritsevistä tummista ja vaaleista ihokarvoista. EFB IPL valoimpulssilaitteella voidaan hoitaa myös aknea, couperosaa ja pintaverisuonia, pigmenttihäiriöitä, sekä kiinteyttää ihoa ja häivyttää juonteita ja ryppyjä kaikkialta kasvoilta ja vartalon alueelta.

Käytössämme on uuden sukupolven EFB valoimpulssilaite

Käytämme hoitolassamme Tampereella uuden sukupolven EFB Adena valoimpulssilaitetta, jolla on kahdeksan eri patenttia takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Yksi patenteista on ainutlaatuiselle vaalean karvan poistomenetelmälle, jonka EFB on kehittänyt ensimmäisenä ja ainoana maailmassa. Ranskalainen EFB on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.

Mistä IPL valoimpulssihoidossa on kyse?

Valoimpulssihoito eli IPL on tarkoitettu pysyvään ihokarvojen vähentämiseen ja poistoon. Sekä iho-ongelmien hoitoon. EFB valoimpulssilaitteella tehtävässä karvanpoistossa kasvuvaiheessa oleva karvatuppi tuhoutuu valoimpulssin aiheuttaman lämpötilan nousun ansiosta. Valoimpulssihoidolla saadaan poistettua pysyvästi jopa 95 % tummista ja 80 % vaaleista, harmaista ja punapigmenttisistä karvoista. Jäljelle jäävä karva on hennompaa ja kasvaa harvaan.

Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20 % ihokarvoista. Hoitoja tarvitaan n. 5-10 kertaa, 6-10 viikon välein tehtynä, riippuen hoidettavasta alueesta.

Jos kärsit sisäänkasvavista karvoista, tämä hoito poistaa myös sen ongelman.

Kenelle valoimpulssihoito sopii?

Valoimpulssihoito on sekä miehille että naisille sopiva hellävarainen hoitomuoto. Hoidossa iholle levitetään viilennetty väliainegeeli ja hoidettavalle alueelle asetetaan hoitopää, jonka kautta väläytetään iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Hoidon aikana voi tuntua pientä kihelmöintiä, lämmön tunnetta tai paikoitellen pieni piston tunne. Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. Sokerointiin tai vahaukseen verrattuna tumman karvan poisto valoimpulssilla on kivutonta. Vaalean karvan poisto tuntuu enemmän, mutta on hyvin kestettävissä.

Mikä ihmeen anti-age hoito?

Valoimpulssi stimuloi kollageenin tuotantoa ja elastisuutta, jolloin iho vahvistuu, kiinteytyy ja kirkastuu, sekä juonteet ja rypyt siloittuvat. Valoimpulssin tuottama lämpö kuumentaa kudosta saaden kollageenia tuottavat fibroblast solut aktivoitumaan, jolloin iho tiivistyy ja napakoituu. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi kimmoisammalta ja pehmeämmältä ja iho jatkaa paranemistaan jopa 4-6 kuukauden ajan. Suositeltavaa on tehdä aluksi 1-6 kerran hoitosarja 2-3 viikon välein ja jatkossa ylläpitohoitoja ihon tarpeen mukaan.

Varaa maksuton konsultaatiokäynti ennen varsinaista valoimpulssihoitoa

Ennen kuin tulet valoimpulssihoitoihin varaa aina maksuton konsultaatiokäynti ennen varsinaista hoitoa! Tarjoamme hoitolassamme Tampereella konsultaation, jossa käymme yhdessä läpi hoidon kulun ja teemme sinulle testiväläytyksen, jotta voimme määritellä hoidossa käytettävät parametrit ihosi mukaan. Testiväläytyksen ja varsinaisen hoidon välillä tulee olla vähintään kolme tuntia aikaa, mutta käytännössä käynnit sovitaan eri päiville. Konsultaatiokäynnillä on tärkeää, että karvat ovat selkeästi nähtävissä.

Pigmenttihoidot ja maksaläiskät

Mitä IPL valoimpulssihoidon aikana tapahtuu?

Valoimpulssihoito hävittää auringosta, ikääntymisestä ja hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä, kuten maksaläiskiä, kesakoita ja pisamia. Heti hoidon jälkeen kyseiset alueet tummenevat entisestään ja seuraavan 1-2 viikon aikana vaalenevat tai jopa häviävät kokonaan. Pigmenttiläiskät voivat siis kadota jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta tarvittaessa voidaan kuitenkin tehdä muutama hoito 8-12 viikon välein.

Punaisuuden häivytys

Valoimpulssin tuottama valon lämpö vaikuttaa pintaverisuonien proteiineihin ja punasoluihin nostaen veren hemoglobiinin lämpötilaa niin, että verisuonet supistuvat. Hoito rauhoittaa ihoa, poistaa punakkuutta ja ihon pinnalla näkyvät verisuonet häviävät. Kun hoitoparametrit ovat saatu kohdalleen tulokset alkavat näkyä 4-6 viikon kuluttua ja sitten voi tarvittaessa tehdä uuden hoidon. Yleensä tarvitaan 2-6 hoitokertaa riippuen hoitoalueesta.

Aknen hoito valoimpulssilla

Tehohoitoa kahden viikon välein.

Valoimpulssihoidolla nostetaan veren hemoglobiinin lämpötilaa n. 80 asteiseksi, jolloin saadaan vähennettyä talirauhasen verisuonia. Tällöin talirauhasten toiminta heikkenee ja uusia tulehduksia ei pääse syntymään sekä olemassa olevat näpyt rauhoittuvat. Tulehdukselliset näppylät rauhoittuvat jo ensimmäisellä hoitokerralla sekä ihon punakkuus vaalenee. Pysyvämpiin tuloksiin tarvitaan aina sarjahoitoa. Valon tuottamalla lämmöllä on myös antibakteerinen vaikutus, joka poistaa tulehdustilaa. Parhaan tuloksen saamiseksi tarvitaan noin 3-8 hoitokertaa 1-2 viikon välein, riippuen asiakkaasta ja ihon kunnosta.

Valoimpulssihoito hinnasto

* Ostaessasi 4 kerran kortin IPL hoitoon, saat viidennen käynnin kaupanpäälle. Etusi 20%.

Tummalle karvalle

Tutustu myös muihin palveluihimme

Timma ajanvaraus